Bevestigd: Big Sky verlengd voor een tweede seizoen op Disney+ Star

  • 1 maand ago

Goed nieuws voor de liefhebbers van de hitserie Big Sky. Disney+ heeft namelijk onlangs laten weten dat de detectiveserie met een tweede seizoen wordt uitgebreid. Big Sky seizoen 2 zal natuurlijk te zien zijn op Star. Gewoon via jouw Disney Plus België abonnement.

Wat moet je weten over de serie Big Sky?

Als je seizoen 1 van Big Sky hebt gemist, wil je natuurlijk wel weten waarom je seizoen 2 niét aan je voorbij mag laten gaan. De detectiveserie Big Sky is gebaseerd op “Highway”. Een serie boeken geschreven door C.J Box. Je volgt het verhaal van Jenny Hoyt (Katheryn Winnick) en Cassie Dewell (Kylie Bunbury).

De uitvoerend producenten van deze Disney Plus hitserie zijn David E. Kelley en Ross Fineman. Ook Elwood Reid heeft zich gedurende seizoen 1 bij het duo gevoegd. Hij was mede verantwoordelijk voor top producties zoals Barkskins en The Chi, maar we kennen hem ook als producent van The Bridge.

Flashback naar Big Sky seizoen 1

In seizoen 1 ben je getuige van een meeslepend mysterie. Dat zorgt ervoor dat Big Sky je direct pakt en niet zomaar meer loslaat. Als de zussen Danielle en Grace Sullivan op reis gaan om Danielle’s vriend te ontmoeten, worden ze op een afgelegen stuk snelweg in Montana ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur. Er zijn geen of weinig aanknopingspunten in de vermissingszaak.

Laat staan getuigen of waardevolle aanwijzingen. Wel volgen vreemde situaties elkaar in rap tempo op. Voor detectives Dewell en Hoyt een directe aanleiding om op onderzoek uit te gaan. Het mysterie lijkt groter dan aanvankelijk gedacht. Zowel Dewell, Hoyt én zijn ex-geliefde starten een race tegen de klok.

Wanneer is seizoen 2 van Big Sky te zien op Disney Plus België?

Hoewel de exacte releasedatum van Big Sky 2 én het aantal afleveringen van dit nieuwe seizoen nog niet bekend zijn, kan worden aangenomen dat we niet lang op de release hoeven te wachten. Seizoen 1 werd in februari 2021 gelanceerd op Star van Disney+ België.

Disney+ België

Als we kijken naar de trend die ook voor andere series werd gehanteerd tijdens de Covid-19 pandemie, mogen we er vanuit gaan dat Big Sky seizoen 2 dit najaar wordt vrijgegeven. Mits er natuurlijk geen andere vertragingen ontstaan die invloed hebben op de productie.

Hoeveel afleveringen het tweede seizoen van de serie gaat bevatten is nog niet duidelijk. In elk geval kun jij vanaf september 2021 nog meer uit jouw Disney Plus België abonnement halen. Big Sky seizoen 2 zal binnen Europa namelijk exclusief te streamen via Star.

Heb je nog geen Disney+ abonnement? Sluit deze dan vandaag nog af. Want naast hitseries zoals Big Sky, valt er natuurlijk nog veel meer te genieten.

Druk op Enter om te beginnen met zoeken of druk op ESC om te sluiten

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.