We hoeven je niet te vertellen dat Disney Plus Belgie een enorm succes is. Al heel veel mensen maken gebruik van deze streamingdienst, en dat is niet zo verwonderlijk. Door het afsluiten van een Disney Plus abonnement, heb je namelijk toegang tot heel veel films, series en documentaires.

Daarnaast wordt je getrakteerd op heel veel andere bijzondere extra’s zoals releases die exclusief te zien zijn op Disney Plus. Dus hoe leuk zou het zijn als je een abonnement op Disney cadeau zou kunnen geven? Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen, een bijzondere gelegenheid of een verjaardag. 

De cadeaukaart voor Disney Plus in Amerika

In Amerika kun je al een abonnement cadeau geven door het aanschaffen van een zogenaamde Disney Plus Gift Subscription Card. Jij betaalt het jaarabonnement en geeft hem vervolgens weg aan iemand die het verdiend.

In Belgie is het helaas nog niet zover.  Wel is de kans groot dat dit niet meer zo lang op zich laat wachten. Disney Plus is namelijk een ster in marketing en wil een zo groot mogelijk publiek bereiken. Hoe doe je dat beter dan met het introduceren van een giftcard voor een jaarabonnement op Disney Plus Belgie. 

Voor nu? Kruip lekker samen voor de televisie en geniet van alles wat Disney Plus te bieden heeft. Verdiep je in de Star Wars films, spijker je kennis bij met een documentaire van National Geographic of laat je meevoeren door één van de andere fantastische films of series.

Ondertussen houden wij in de gaten wanneer je een Disney Plus abonnement cadeau kunt gaan geven aan de hand van een cadeaukaart. 


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


25/09/2020
In dit artikel: