Waar de Nederlanders, samen met Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland, al sinds november vorig jaar kunnen genieten van Disney Plus, heeft de rest van Europa maanden geduld moeten hebben. Vandaag is het dan eindelijk zo ver.

Disney Plus is vandaag gelanceerd in Engeland, Ierland, Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland. Enkele dagen geleden werd besloten dat de lancering in Frankrijk vanwege het coronavirus is uitgeteld tot 7 april.

Teleurstelling

De frustraties en diepe teleurstelling liepen na de lancering echter al snel en hoog op, toen abonnees er achter kwamen dat de kaskraker Frozen 2 niet op Disney Plus in hun land te zien was. Sterker nog, zij moeten er nog maanden op wachten. Fans uit onder andere Engeland, Spanje en Duitsland schreeuwen moord en brand op social media (zie onder). “Waarom is Frozen 2 niet op Disney Plus? De harten van mijn dochters zijn gebroken. Regel het alsjeblieft!”, schrijft een vader op Twitter.

In Engeland en Ierland zal Frozen 2 pas op 17 juli verschijnen, in Spanje op 10 juli en in Duitsland op 24 juli.

Nederland

Nederlanders hebben ook geluk, want Frozen 2 is in Nederland sinds 17 maart te zien op Disney Plus. Klik hier om Disney Plus 7 dagen GRATIS te proberen (en dus Frozen 2 direct en helemaal gratis te kijken!). Ben je al geabonneerd? Klik dan hier om Frozen 2 direct te streamen!

Zie hieronder een greep uit de Tweets van zeer teleurgestelde en woedende Disney-fans.

https://twitter.com/zilmachinet/status/1242356166476419078

Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


24/06/2020
In dit artikel: