Disney’s “Mulan” knalt in september de Belgische huiskamers in via Disney Plus

De release van Mulan via Disney+ België wordt bekend gemaakt door een medewerker van Kinepolis, één van de meest vooraanstaande cinema’s in het land. Het meeslepende verhaal van de Chinese heldin is voor Belgische fans vanaf 15 september 2020 direct te streamen via Disney Plus.

Deze keuze is mede ontstaan door de onzekere tijd waar we nu mee te maken hebben. Ook de bioscopen in België en Nederland draaien niet op volle capaciteit.

De nieuwe Disney film Mulan direct beschikbaar via jouw abonnement

Mulan is vanaf 15 september 2020 direct te streamen via Premier Acces op Disney Plus België. Je betaalt eenmalig een bedrag van € 21,99 waarna de Disney hitfilm binnen de looptijd van het abonnement onbeperkt bekeken kan worden.

€ 10,00 kortingsactie voor Disney Plus België?

Wil ook jij voordelig de nieuwste releases bekijken? Belgische fans van Disney, Pixar en Marvel films kunnen gebruik maken van een aantrekkelijke korting. Waar je normaal gesproken € 69,99 betaald voor een jaar lang onbeperkt streamen, betaal je bij het vroegtijdig afsluiten van een Disney Plus België abonnement slechts 59,99.

Dat betekent dat je een jaar lang kunt genieten van Disney actiefilms, familiefilms, en dé mooiste natuurdocumentaires van National Geographic voor € 5,00 per maand.

De nieuwe Mulan van Disney: geniet thuis van een meeslepende en ontroerende reis

Mulan vertelt het verhaal van de dochter van een Chinese keizer. Wanneer ze uit liefde voor haar familie en land in de gedaante van de mannelijke Hua Jun meehelpt in de strijd tegen de vijand, groeit ze door zware trainingen en testen uit tot één van de meest machtige krijgers die China ooit heeft gekend heeft.

Laat je vanaf 15 september via Disney Plus België meevoeren door het ontroerende en aangrijpende verhaal van Mulan.

 
 

Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


31/08/2020
In dit artikel: