eindelijk dit is de officiele disney plus trailer voor marvel 616

Waar we vooral gewend zijn dat Marvel nooit zo vrijgevig is met het loslaten van informatie over releases, krijgen we nu alvast een lekker voorproefje op datgene ons te wachten staat. In de documentaire Marvel 616 komen klassieke en bekende Marvel superhelden voorbij, maar wordt er ook aandacht besteed aan figuren die wat meer in de vergetelheid zijn geraakt.

Het leuke aan Marvel 616 is dat elke aflevering een andere producent kent. Zo komt de productie onder andere in handen van Andrew Rossi, Gillian Jacobs en Bian Oakes. Marvel 616 kun je vanaf 20 november exclusief bekijken via Disney Plus België. 

Bekijk nu de officiële trailer van Marvel’s 616

De documentaire is onder andere tot stand gekomen door Marvel New Media producenten Joe Quesada, John Cerilli en Sarah Amos. Ook David Gelb en Brian McGinn, verbonden aan Supper Club hebben hun bijdrage geleverd aan de productie.

Kun je niet wachten tot deze docuserie te zien is via Disney Plus? Bekijk dan de officiële trailer hier. De trailer voor Marvel 616 is beschikbaar met Nederlandse én Franse ondertiteling.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


01/10/2020
In dit artikel: