Tot op heden beoordeelde 17.712 mensen de Disney Plus Original op IMDb, met een totaalscore van 9,2. Meer dan de helft van de kijkers (9.544) gaven The Mandalorian een 10 en 4.892 mensen vonden het een 9 waard.

IMDb is met meer dan 83 miljoen geregistreerde gebruikers en meer dan 250 miljoen unieke bezoekers per maand de grootste filmwebsite van de wereld.

mandalorian, disney plus, rating, imdb

Rotten Tomatoes

Ook op Rotten Tomatoes krijgt The Mandalorian een positief onthaal. De ‘audience score’ staat op dit moment op 94%. Wanneer ten minste 60% van de gebruikers een film of tv-programma een sterbeoordeling van 3,5 of hoger geeft, wordt een volle popcornemmer weergegeven om de status Fresh aan te geven. In totaal krijgt de Disney Plus Original 4,6 van de 5 sterren. 978 kijkers beoordeelde de serie.

Rotten Tomatoes, met meer dan 60 miljoen bezoekers per maand, komt op de tweede plaats in het rijtje van de grootste film beoordelingssites van de wereld.

mandalorian, disney plus, rating, rotten tomatoes
mandalorian, disney plus, rating, rotten tomatoes-

Synopsis

The Mandalorian gaat over een solitaire krijger vertolkt door Pedro Pascal en speelt zich 5 jaar na Star Wars: Return of the Jedi af en voor The Fist Order. De serie volt een eenzame huurmoordenaar in de buitenrand van het sterrenstelsel. Hij opereert in de schaduwen van de New Republic.

De serie telt 8 afleveringen in totaal. Op 27 december komt de laatste afleveringen online.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


17/11/2019
In dit artikel: