Marvel neemt zijn tijd voor producties en beslissingen. De zoektocht naar de nieuwe Ms. Marvel heeft dan ook lang op zich laten wachten. Maar goed zoeken wordt uiteindelijk beloond.

MCU noemt Iman Vellani in één adem met Ms. Marvel. Hoewel Vellani nog niet echt bekend is bij Marvel fans en het grote publiek, zijn de gelijkenissen tussen Iman Vellani én Kamala Khan (Ms. Marvel) treffend.

Het door Bisha K. Ali geschreven stripverhaal vertelt het verhaal over een moslim tienermeisje dat afkomstig is uit Pakistan en haar leven leeft in New Jersey Amerika.

iman vellani
Iman Vellani

Toch heeft de nieuwkomer wel enige ervaring met de filmindustrie. Zo maakte ze in 2019 deel uit van het Next Wave Committee tijdens het filmfestival in Toronto. Marvel’s topman Feige heeft al laten weten dat het personage Ms.Marvel mogelijk ook wordt opgenomen in andere producties.

Het Next Wave Committee is speciaal opgericht voor het Toronto Film Festival. Een selecte groep jongeren, waaronder ook Vellani, werd gevraagd om producties die reeds waren gecategoriseerd te voorzien van een nieuw label.

Ms. Marvel op Disney Plus België: hoe zit dat met de regie? 

De regie komt mogelijk in handen van 4 regisseurs waaronder Meera Menon. Ook Sharmeen Obaid- Chinoy, Bilall Fallah en Adil El Arbi zijn door Marvel genoemd. Maar zoals we dat inmiddels gewend zijn, wil Marvel dit nog niet bevestigen of toelichten. Eén ding is zeker, Ms. Marvel zie je eind 2021 exclusief bij Disney Plus België.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


05/10/2020
In dit artikel: