lego star wars holiday special de nieuwe trailer

Het lijkt zo onderhand een traditie te worden. Elk jaar worden we getrakteerd op nieuwe avonturen en zeker zo voor de feestdagen is dat een cadeautje. In deze Lego Star Wars Holiday Edition zie je hoe bekende figuren als BB-8 en Rey op onderzoek uitgaan naar de Force. Hun reis verloopt echter iets anders dan gepland. 

Ze raken verzeild in een aaneenschakeling van flashbacks, terug naar herkenbare scènes uit eerdere Star Wars klassiekers. Ondertussen organiseren Rose, Chewie, Poe en Finn een spetterend feest ter ere van Life Day. Maar of ze op tijd terug zijn is nog maar de vraag. 

Holiday Special van Lego Star Wars: 17 november op Disney Plus België 

Deze geweldige Holiday Special is tot stand gekomen door een samenwerking tussen bovengenoemden én Atomic Cartoons. Co-producent David Shayne is tevens de schrijver van de verhaallijn. Ken Cunningham is verantwoordelijk voor de regie.

En met uitvoerend producenten zoals Jason Cosler, Jacqui Lopez en Keith Malone kunnen we eigenlijk niet wachten tot de release. Lego Star Wars Holiday Special bekijk je vanaf 17 november via jouw Disney Plus België abonnement. 


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


10/11/2020
In dit artikel: