lego star wars holiday special zie je 17 november op disney plus

Beleef Life Day als nooit tevoren met Lego en Star Wars. Deze Holiday Special neemt je mee op een spannend avontuur. Terwijl Finn, de droids, Chewie en andere bekende figuren zich voorbereiden op een spetterend Life Day feest, gaat Rey op onderzoek uit om meer te weten te komen over de betekenis van deze speciale dag.

Onderweg ontmoeten ze bekende Star Wars superhelden, maar ook sleutelfiguren die minder goeds in de zin hebben. Is Rey’s onderzoek wel gewenst? En komt ze niet te laat om de viering van Life Day mee te vieren?

De Lego Star Wars Holiday Special kijk je met de hele familie via Disney Plus België

17 november is het zo ver. Disney Plus heeft de exclusieve première van de Lego Star Wars Holiday Special gepland op Life Day. De film, die tot stand is gekomen uit een samenwerking tussen de Lego Group, Lucasfilm en Atomic Cartoons, is voor Disney Plus België abonnees direct te streamen. Het verhaal is geschreven door David Shayne. De regie is in handen van Ken Cunningham.

Onder andere Jason Cosler, Keith Malone en Josh Rimes hebben de co-productie van Lego Star Wars Holiday Special op zich genomen. Wil je op 17 november kunnen genieten van deze film ter ere van Life Day maar heb je nog geen Disney Plus België abonnement? Sluit deze dan vandaag nog af. Naast De Lego Star Wars Holiday Special zijn er namelijk nog veel meer films waar je van kunt genieten.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


24/10/2020
In dit artikel: