De Griekse mythe herleeft met Hercules

De klassieke animatiefilm dateert alweer uit 1997. De Disney film neemt je mee terug in de tijd van de Griekse mythen en laat je kennismaken met Hercules. Als kind van Hera en Zeus wil hij graag onsterfelijk worden, maar moet daarvoor wel offers brengen. Zichzelf bewijzen is daarbij zijn belangrijkste missie.

In de Verenigde Staten werd de komst van de Hercules remake al breed uitgemeten in de pers. De verwachtingen zijn hooggespannen, zeker nu de succesvolle releases van onder andere The Lion King nog vers in ons geheugen liggen.

Daartoe heeft Disney een verlanglijstje van acteurs opgesteld waarin namen verschijnen zoals onder andere Gore Verbinski en Jon Favreau. Respectievelijk bekend van de films Pirates of the Caribbean en Jungle Book.

Hercules omarmt grote namen zoals Danny de Vito en Tate Donovan

Naast geweldige live-action beelden, worden kijkers ook getrakteerd op een aantal vertrouwde (stem)acteurs. Onder andere Danny de Vito en Tate Donovan geven de mythische personages hun eigen karakter.

De releasedatum van Hercules is echter nog niet bekend. Het vermoeden is wel dat dit rond september 2022 zal zijn. Ook is het nog even afwachten of de live-action productie in de cinema’s gaat draaien of direct gestreamd kan worden via Disney Plus België. Stay tuned!


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


25/09/2020
In dit artikel: