Sofia het Prinsesje is een animatieserie die tussen 2013 en 2017 werd uitgezonden op Disney Junior. De serie bestaat uit 4 seizoen die allemaal tegelijk aan de bibliotheek van Disney Plus zijn toegevoegd. Daar worden we blij van!

Klik hier om Disney Plus 7 dagen GRATIS te proberen (en dus Sofia het Prinsesje en Frozen 2 direct en helemaal gratis te kijken!). Je kan ook op onderstaande banner klikken. Ben je al geabonneerd? Klik dan hier om Sofia het Prinsesje direct te streamen!

Sofia the First (Sofia het prinsesje)

Sofia, een meisje van 8, is een gewoon meisje uit het dorp. Haar leven verandert wanneer haar moeder met de koning van Toverije trouwt en ze opeens prinses wordt. Ze verhuist naar het paleis en beleeft magische avonturen in haar nieuwe leven als prinses. Ze krijgt les van Flora, Fauna en Mooiweertje, de drie goede feeën uit het verhaal van Doornroosje. De amulet dat ze van haar stiefvader cadeau krijgt beschermt haar en geeft haar later ook magische krachten.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


20/07/2020
In dit artikel: