nieuw op disney plus belgie in november 2020

Houd je agenda de komende novembermaand dus zo leeg mogelijk want het aanbod is om van te watertanden. Zo worden Marvel fans op hun wenken bediend, maar zien we ook een hilarische comeback voorbij komen met de release van Muppets Now! 

Ook Star Wars fans hoeven zich de aankomende Life Day niet te vervelen met de Lego Star Wars Holiday Special. Stiekem al een klein beetje zin in kerst? Ook dan is het zaak om jouw Disney Plus Belgie abonnement bij de hand te houden.

Geniet van heerlijke kerstfilms zoals bijvoorbeeld Noelle. Maar, er is meer! We hebben alle nieuwe Disney Plus films, series en documentaires voor de maand november op een rij gezet. 

Muppets Now!

06.11.2020

Vanaf 6 november kun je weer genieten van nieuwe Muppets avonturen in Muppets Now! Deze serie bestaat uit 6 heerlijke afleveringen zonder “script”. En terwijl Scooter zijn uiterste best doet om alles in goede banen te leiden, zorgen de rest van de Muppets er wel voor dat het eindigt in chaos. Wocka Wocka! 

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

06.11.2020

Als de opa van Jake op een raadselachtige manier verdwijnt, gaat hij aan de hand van aanwijzingen op zoek naar iets mysterieus. Gaandeweg zijn reis komt hij uit bij het weeshuis van Miss Peregrine en sluit hij vriendschap met kinderen die over een bijzondere gave beschikken.

Heeft Jake deze ook? En kan hij er met zijn bijzondere krachten voor zorgen dat het gevaarlijke mysterie wordt opgelost?

Lego Star Wars Holiday Special

17.11.2020

lego star wars holiday special zie je 17 november op disney plus

Star Wars en Lego fans opgelet! Op 17 november is het Lifer Day. Alle reden dus om aan de buis gekluisterd te zitten. Als er een feestdag georganiseerd moet worden, gaan BB-8 en Rey op avontuur uit.

Ze willen alles weten over de Force maar maken onderweg de meest bizarre dingen mee. Zijn ze op tijd terug voor het grote Life Day feest? Je ziet het vanaf 17 november in de Disney Plus Lego Star Wars Holiday Special

The Wonderful World of Mickey Mouse

18.11.2020

the wonderful world of mickey mouse 2020 disney plus belgië

Ben je liefhebber van Disney’s grootste troef, Mickey Mouse? Dan mag je deze nieuwe serie, The Wonderful World of Mickey Mouse zeker niet missen

In deze animatiefilm komen oude bekenden voorbij zoals Goofy, Minnie en Donald. Samen beleven ze de meest mooie avonturen. Een heerlijke animatieserie voor het hele gezin. 

Marvel’s 616

20.11.2020

Een heerlijke documentaire die helemaal in het teken staat van Marvel’s helden. Deze docu-serie bestaat uit 6 afleveringen. Bijzonder is dat elke documentaire door een andere filmmaker is gemaakt.

Je duikt dieper in de materie die laat zien hoe de verhaallijn van Marvel ook in het dagelijks leven van toepassing is. Marvel’s 616 is vanaf 20 november te zien via jouw Disney Plus Belgie abonnement.  

The Real Right Stuff

20.11.2020

In deze documentaire kom je alles te weten over de Space Race van Nasa. Je ziet nooit eerder vertoonde beelden maar krijgt ook interviews te horen die de uitzending destijds niet hebben gehaald.

Een unieke verzameling van beelden geeft je een ander zicht op de astronauten van de Mercury 7. Je streamt The Real Right Stuff vanaf 20 november bij Disney Plus. 

The Greatest Showman

20.11.2020

The Greatest Showman is een heerlijke film die je laat balanceren op het randje van fictie en werkelijkheid. De film is gebaseerd op het levensverhaal van P.T Barnum.

Een man die ooit zei dat het leven zelf één grote show was. Is dat eigenlijk zo? En welk bijzonder verhaal heb jij te vertellen? The Greatest Showman is een film voor de hele familie en kijk je vanaf 20 november via Disney Plus Belgie. 

Noelle

27.11.2020

Wil je alvast in de kerststemming komen? Dan kijk je vanaf 27 november naar Noelle op Disney Plus. Noelle vertelt het verhaal van een gelijknamig meisje, die noodgedwongen wordt opgevoed door haar broer Kris.

Ze wil hem deze kerst eens extra verrassen, maar Kris heeft het moeilijk met de zware taak die op zijn schouders rust. Als hij er even tussenuit gaat voor een break, is het nog maar de vraag of hij op tijd terug is om het kerstfeest te kunnen vieren.

Black Beauty

27.11.2020

black beauty 2020 disney plus belgië

Wie kent de legende van Black Beauty niet? Disney Plus komt nu met een prachtig vernieuwd verhaal. Black Beauty is een film die het verhaal vertelt over een verbannen paard, dat zijn hart verliest aan Jo Green, zijn nieuwe verzorgster. Samen beleven ze spannende avonturen en overwinnen ze alle obstakels op de weg. Of toch niet?

Far from Home: Adventures of Yellow Dog

27.11.2020

Een ontroerende en meeslepende film die het verhaal vertelt over Angus, een doodgewone jongen met een gele hond. In Far from Home: Adventures of Yellow Dog gaan ze gaan mee op reis op de boot, maar als deze plotseling omslaat, stranden ze op een verlaten eiland.

Weten ze hun krachten te bundelen en zowel de reddingswerkers als Angus’s ouders bereiken? Je ziet het vanaf 27 november op Disney Plus Belgie


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


31/10/2020
In dit artikel: