nieuw op disney plus belgie oktober 2020

Uiteraard wil je niets missen van het omvangrijke aanbod op Disney Plus. Zeker niet als het gaat om nieuwe films, seizoenen of spraakmakende documentaires. Wat kun je deze maand voor nieuws verwachten? Pak je agenda er maar bij want vanaf nu weet je precies wanneer de film of serie uitkomt waar je zolang op hebt gewacht. 

Elke maand introduceren we de nieuwe releases van Disney Plus Belgie op deze website en onze Facebook Community. Dat kan een serie zijn, maar natuurlijk ook een nieuwe film of een pakkende documentaire. Kortom, nieuwe Disney films die je gewoonweg niet mag missen. 

The Right Stuff

09.10.2020

Een fantastisch nieuwe serie op Disney Plus Belgie. The Right Stuff is een productie van National Geographic met onder andere Leonardo diCaprio als uitvoerend producent.

De serie staat in het teken van eer, rijkdom en alles wat te maken heeft met de sterrenstatus die Amerikaanse astronauten destijds verkregen. Een aangrijpende en meeslepende serie die 8 afleveringen telt. 

Clouds

16.10.2020

Clouds vertelt een op waarheid gebaseerd verhaal. Hoe verander je als je elke dag beleeft alsof het je laatste is? De film laat het leven van muziekstudent Zach Sobiech zien. Nadat hij gediagnosticeerd is met botkanker, leven hij en zijn vrienden de droom binnen de slechts beperkte tijd die nog rest.

Clouds is een meeslepend verhaal over dromen, vrienden én liefde. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Fin Argus, Sabrina Carpenter en Lil Rel Howery. De productie is in handen van onder andere Justin Baldoni welke ook de regie voor zijn rekening heeft genomen. 

Meet the Chimps

16.10.2020

Meet the Chimps is een mooie documentaire en neemt je mee naar Chimp Haven in Louisiana. Een omvangrijk reservaat én de thuishaven van ontelbaar veel chimpansees. National Geographic laat je in 6 afleveringen zien hoe de groep samenleeft in harmonie, nadat ze na een slecht bestaan een tweede kans hebben gekregen.

Spionnengeheimen

23.10.2020

Een heerlijke nieuwe animatiefilm op Disney Plus? Dan mag je Spionnengeheimen (Spies in Disguise) zeker niet missen. De film vertelt het verhaal over Lance Sterling. Wetenschapper Beckett staat hem bij in zijn werk.

Hoewel de twee personages totaal verschillend zijn, worden ze geacht om haast onmogelijk opdrachten uit te voeren, al dan niet gehuld in de meest opzienbarende vermommingen. Of het ze lukt? Spionnengeheimen is een heerlijke familiefilm zoals we die van Disney Plus gewend zijn. 

Het Verhaal van Olaf

23.10.2020

Frozen fans hebben er even op moeten wachten, maar Olaf’s eigen film zie je vanaf 23 oktober 2020 op Disney Plus Belgie. Je ziet waar Olaf vandaag komt én wat hem bezighield voordat hij zijn intrede maakte in de Arendelle.

Het Verhaal van Olaf (Once Upon a Snowman) is een heerlijke Disney klassieker en familiefilm. De regie ligt in handen van Dan Abraham en Trent Correy. De film is onder andere geproduceerd door Peter del Vecho. 

The Mandalorian Seizoen 2

30.10.2020

Het nieuwe seizoen van The Mandalorian verdiend zeker een plaatsje op het hoogste podium. In deze fonkelnieuwe Disney Plus serie wordt je meegenomen naar een ander tijdperk. Je wordt getuige van nieuwe conflicten en baant jezelf een weg over allerlei onvoorziene obstakels.

Ook in dit seizoen ontmoet je bekende gezichten als Gina Carano en Giancarlo Esposito. Uitvoerend producent Jon Favreau lijkt zichzelf overtroffen te hebben met The Mandalorian and The Child 2. Mede regisseurs zijn onder andere Kathleen Kennedy en Dave Filoni.

De co-productie is in veilige handen van Karen Gilchrist. Bekijk nu de officiële trailer van The Mandalorian seizoen 2. De officiële release zie je vanaf 30 oktober 2020 exclusief via Disney Plus België.

Ever After

30.10.2020

Een prachtig klassiek Disney sprookje dat het verhaal vertelt van een jongedame uit 1600. Ze is lief, eigenwijs en bloedmooi. Ze voert een persoonlijke strijd tegen haar gemene stiefmoeder, maar weet toch vriend en vijand te verbazen op een positieve manier.

Haar liefdadigheid en schoonheid valt zelfs op bij een Franse prins. Ever After is een meeslepende en volwassen sprookje dat prachtig is vertaalt kun je natuurlijk exclusief streamen op Disney Plus. 

Ferdinand

30.10.2020

Ferdinand is genomineerd voor een Academy Award, en dat is niet voor niets. Een mooie Disney release welke geschikt is om met het hele gezin te kijken. Ferdinand, een stier met een te groot hart, doet zijn intrede bij een boerenfamilie.

Echter heeft hij een hele andere reputatie dan in werkelijkheid het geval is. Ferdinand beleeft vervelende avonturen, bevindt zich noodgedwongen op plaatsen waar hij niet wil zijn en moet uiteindelijk het gevecht aan met een matador.

Ferdinand sluit je direct in je hart. Een traan, een lach en een meelijwekkende zucht komen allemaal tezamen in deze geweldige Disney Plus release. 


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


26/09/2020
In dit artikel: