Nieuw op Disney+ België in Maart 2021

  • 03/03/2021

Benieuwd naar het nieuwe aanbod van films en series voor maart 2021 op Disney Plus België? Gelijk heb je, want met jouw abonnement geniet je deze maand nog meer. Zeker nu de streamingdienst is uitgebreid met Star. Natuurlijk kun je in maart ook kijken naar nieuwe releases van Disney, Marvel, Pixar en National Geographic

Je hebt dus reden genoeg om de beste plaats op de zetel alvast te reserveren. Geniet alleen of met de hele familie van award winning movies én hitseries. Bijvoorbeeld van de Godfather of Harlem, The Catch of Raising Arizona.

In de maand maart kijk je met jouw Disney Plus Belgie abonnement ook naar The Resident, The Falcon and the Winter Soldier of Inside Pixar. Een prachtige reeks documentaires vol met persoonlijke verhalen en weetjes over films. And last but not least: met de Disney+ vip toegang kijk je als abonnee in maart ook exclusief naar Raya and the Last Dragon. Dé nieuwe animatiefilm van Disney Plus!

Nieuw vanaf 5 maart

Black Narcissus

Disney+ België

Deze miniserie speelt zich af in het jaar 1934. Black Narcissus is geïnspireerd op het boek van Rumer Godden. Je wordt meegezogen in een verhaal vol mysterieuze geheimen. Black Narcissus vertelt het wel en wee van “Het Huis der Vrouwen”. Een paleis in de afgelegen gebieden van de Himalaya.

De vrouwen van St. Faith, die vastberaden zijn tot het opstarten van een onderzoek, worden geconfronteerd met verlangens en gruwelijke gebeurtenissen. Is dit een voorbode voor wat hen te wachten staat? Herhaalt de geschiedenis zich opnieuw?

The Walking Dead seizoen 10

In dit gloednieuwe seizoen van The Walking Dead, zie je hoe de groep probeert te overleven na de chaos die de Whisperers hebben achtergelaten. Echter gaat dit niet zonder slag of stoot. De gebeurtenissen uit het verleden hebben hun littekens achtergelaten. Trauma’s en angst regeren.

Kan de hechte groep zich weerhouden en blijven vriendschappen bestaan? Of is de gedachte aan de vernietiging te groot om weerstand aan te kunnen bieden. Je ziet het in dit spectaculaire nieuwe seizoen van The Walking Dead op Disney Plus België.

The resident seizoen 1-2

Disney+ België

Ben je een liefhebber van medische drama series? Dan kijk je in maart zeker naar The Resident. Een jonge dokter die zijn opleiding bijna heeft afgerond, neemt je mee in een verhaal vol drama en hectiek. De serie speelt zich af in verschillende Amerikaanse ziekenhuizen.

Je bent ooggetuige van alles wat er achter de schermen gebeurt. Goed nieuws, maar ook minder goede ontwikkelingen worden aan het licht gebracht. Je kijkt The Resident seizoen 1 en 2 vanaf 5 maart met jouw Disney+ België abonnement.

Damien – Omen II

Disney+ België

Damien: Omen II is een angstaanjagende horror klassieker. In 1978 goed voor een totale opbrengst van ruim 26 miljoen dollar. Damien, de reeds 13-jarige zoon van de duivel wist nog maar net te ontkomen aan zijn moordlustige vader.

De tiener lijkt zijn rust te hebben gevonden bij zijn tante en oom. Tot op het moment dat Damien ontdekt dat hij over een wel heel bijzondere gave beschikt. Hoewel de ondergeschikten van Satan over hem waken, moet het nog maar blijken of deze bescherming voldoende is.

Miraculous World: New York, United Heroez

Disney+ België

In de heerlijke animatie voor de hele familie, zie je hoe Marinette’s klas een bezoek brengt aan New York. Alle klasgenootjes gaan mee, maar Adrien krijgt geen toestemming van zijn vader. Natuurlijk waakt Cat Noir over Parijs als ook Ladybug meegaat met dit vriendschappelijke uitje.

Gabriel doet vooralsnog een poging om Adrien mee te krijgen naar Amerika. Maar wie waakt er dan over hun geliefde Parijs? Cat Noir blijkt namelijk twee gedaantes te hebben. En waarom heeft Havikmot ook zijn zinnen gezet op New York?

Raya en de laatste Draak – VIP

Disney+ België

In maart kijk je als Disney Plus België abonnee ook exclusief naar Raya en de laatste Draak. Dat doe je met vip-toegang voor een eenmalig bedrag van € 21,99. De moeite waard, want dit is dé nieuwe animatiefilm van Disney. Je gaat op reis naar Kumandra. Een wereld waarin mensen en draken in liefde met elkaar leven.

Daar komt een einde aan als de draken een offer doen om de mensheid te kunnen redden. 500 jaar later keert Raya terug omdat de geschiedenis zich lijkt te herhalen. Ze is vastberaden om de laatste draak te vinden. Maar of ze dit alleen gaat lukken? Je bekijkt Raya mét Disney+ vip-toegang!

Nieuw vanaf 12 maart

Godfather of Harlem seizoen 1

Disney+ België

Bumpy Johnson is de alom bekende baas van de onderwereld. In de jaren ‘60 wordt hij voor 10 jaar lang opgesloten in de gevangenis. Na zijn vrijlating keert de president terug naar zijn geliefde wijk. Hij aanschouwt hoe een Italiaanse maffiafamilie de macht heeft overgenomen en hoe de wijk in zijn nadeel is veranderd.

Johnson zet dan ook alles op alles om de regie wederom in handen te krijgen. Misdaad en bloedige pacten worden daarbij niet vermeden. Malcolm X, een radicale prediker, helpt hem daarbij.

Love in the time of Corona

Disney+ België

De wereldwijde pandemie heeft ook zijn impact op de filmindustrie. Dat zie je in deze 4-delige romcom. De reallife miniserie is met speciale apparatuur gefilmd. Dat betekent op een veilige afstand om besmettingen te voorkomen.

Love in time of Corona laat het alledaagse leven zien van verschillende personen. Je ziet hoe thuis isolatie ook kan leiden tot onvoorwaardelijke liefde. De serie richt zich op de verbintenis tussen mensen, ook in tijden waarin social distancing een rol speelt.

The Killing seizoen 1-4

Disney+ België

In maart kijk je op Disney Plus Belgie ook naar The Killing. Deze Deense serie is gebaseerd op Forbrydelsen. De serie vertelt het verhaal over een vermoord meisje en het onderzoek wat daarop volgt in het Amerikaanse Seattle. Je wordt getuige van 3 mogelijke scenario’s, en ziet het wel en wee van de verdachte, het slachtoffer en de rechercheurs die de zaak onderzoeken.

Hoewel je denkt het plot aan te voelen komen, krijgt The Killing ene onverwachte wending. Is er wel sprake van een ongeluk? En wie heeft wat te verbergen? The Killing is een meeslepende serie waarin het verleden zich telkens weer lijkt te herhalen.

Gone in 60 seconds

Disney+ België

In deze lekkere klassieker uit 1974 zie je hoe een groep vrienden in 7 dagen tijd 48 auto’s moeten stelen. Er staat ze een forse beloning te wachten als de auto’s allemaal van één en hetzelfde model zijn. Eén auto lijkt een brug te ver. Als ze een Mach 1 Mustang stelen lijkt de chaos compleet.

Maindrian Pace jaagt door 7 Amerikaanse staten, terwijl de groep achterna wordt gezeten door honderden politie eenheden. Moeten Pace en zijn groep de strijd opgeven of zijn ze Gone in 60 Seconds? Je ziet het met jouw Disney+ België abonnement!

The Beach

Disney+ België

In deze dramaserie vol met romantiek en drama wordt je meegenomen naar The Beach. Dat gebeurt wanneer Richard in Bangkok kennismaakt met de drugsverslaafde Daffy. Het strand is onbereikbaar voor de gewone toerist maar wordt gezien als het ware paradijs.

Vastberaden gaan beiden op pad. Maar is het verboden stukje strand écht zo paradijselijk als ze dachten? Een meeslepende film uit 2000 met hoofdrollen voor onder andere Leonardo DiCaprio, Virginie Ledoyen en Tilda Swinton.

The Fly

Disney+ België

Als je een liefhebber bent van horror en science fiction, dan kijk je in maart naar The Fly. Een klassieker uit 1986 met Jeff Goldblum en Geena Davis in de hoofdrol. The Fly vertelt het verhaal van de wetenschapper Seth Brundle.

Hij heeft een uitvinding gedaan waarmee hij diverse soorten materie van plaats kan doen veranderen. Op het moment dat de wetenschapper zijn uitvinding zelf wil uitproberen, bevindt er zich een vlieg in de teleporteermachine. Deze ontwikkeling voorspelt echter weinig goeds.

Marvel Studios: Legends

Marvel Studios: Legends Disney+ België

Ben je een echte Marvel Studios fan? Dan mag je Legends niet missen. In deze nieuwe afleveringen krijg je namelijk een exclusief voorproefje van datgene wat er bij Marvel en Disney Plus op de schappen ligt. Je duikt in de wereld van Zemo en Sharon, maar ook in The Falcon en de Winter Soldier.

Een Marvel productie die je vanaf 19 maart 2021 kunt bekijken met jouw Disney+ België abonnement. Marvel Studios: Legends mag je dus zeker niét missen!

Marvel Studios: Assembled: The Making of WandaVision

WandaVision Disney+ België

Met Assembled krijg je een uniek kijkje achter de schermen van Marvel’s WandaVision. Je volgt onder andere Paul Bettany en Elizabeth Olsen. Ook zie je hoe de producenten hun inspiratie haalden uit bekende series én welke technieken werden gebruikt om de tijden van weleer tot in detail weer te kunnen geven.

Je krijgt inzage in de wereld van nieuwelingen zoals Teyonah Parris en Kathryn Hahn. Maar leert ook oude acteurs zoals bijvoorbeeld Randall Park van een hele andere kant kennen. The Making of WandaVision van Marvel stream je vanaf 12 maart via Disney Plus België.

Own the Room

Disney+ België

In Own the Room zie je hoe startende ondernemers hun weg naar succes afleggen. Daarvoor moeten ze flink wat obstakels overwinnen. Van armoede tot aan natuurgeweld. Je volgt 5 studenten op weg naar China om hun opwachting te maken bij de Global Student Entrepreneur Awards.

Je maakt onder andere kennis met een programmeur, een marketing expert en een chemicus. Ze zijn vastberaden om de finale van de awards te winnen en de goedgevulde hoofdprijs te gebruiken om de wereld te doen laten veranderen.

Nieuw vanaf 19 maart

Homeland seizoen 1-8

Disney+ België

8 jaar na zijn vermoedelijk dood in Irak, keert een Amerikaanse soldaat terug naar waar hij vandaan kwam. Het ontvangst van de soldaat is uitbundig, maar die vreugde komt al snel tot een einde als er twijfels ontstaan.

Is hij wel écht de Amerikaanse held die ze zolang moesten missen? Of maakt de soldaat deel uit van een bende die een aanval met terroristisch motief op touw zette? Je ziet het in seizoen 1-8 van Homeland. Vanaf 19 maart op Disney+ België.

Quantico seizoen 1-3

Disney+ België

De FBI academy in Quantico biedt alleen plaats aan de beste leerlingen. Ze zijn niet alleen tot in detail doorgelicht, maar ook bijzonder slim en getalenteerd.

Quantico vertelt het verhaal van een groep rekruten die Amerika wil behoeden voor terroristische aanslagen en aanvallen. Maar is dat eigenlijk wel zo? Als één van de leerlingen verdacht wordt van het plannen van een alles overtreffende aanslag, is alles ineens anders dan het lijkt.

The Hot Chick

Disney+ België

In deze hilarische film zie je hoe Rob Schneider én een tienermeisje van lichaam verruilen. De schrik wordt voor het meisje nog groter als blijkt dat ze gevangen zit in een lichaam van een 30-jarige man. Ze moet uitvinden hoe ze dit proces kan omdraaien.

Terwijl ze dat doet komt ze ineens tot het besef wat voor een vervelend persoon ze eigenlijk al die tijd is geweest. The Hot Chick is een film uit 2002 met onder andere Schneider en Rachel McAdams in de hoofdrol. Je kijkt deze komedie vanaf 19 maart op Disney Plus.

Amelia

Disney+ België

Een meeslepende film vol avontuur en drama. Amelia is gebaseerd op het verhaal van Amelia Earhart. Een legendarische vrouwelijke piloot uit Amerika. Ze verdween in het jaar 1937 boven de Pacifische Oceaan. Ze wilde als eerste pilote ter wereld rond de wereld vliegen.

De verdwijning van Amelia is nog altijd gehuld in mysterie. Laat je meenemen door deze fantastische film uit 2009 waar ruimte is voor hartstocht, emotie, avontuur en spanning.

The Falcon and the Winter Soldier

Disney+ België

In Marvel’s The Falcon and the Winter Soldier zie je helden zoals Anthony Mackie en Sebastian Stan zoals je ze ook samen zag in één van de eerdere Avengers scènes. De serie bestaat uit 6 afleveringen en laat zien wat ze samen beleven tijdens hun wereldse avonturen.

Dat loopt uiteen van het ontdekken van talenten tot het op de proef stellen van hun geduld. De regie van deze aangrijpende serie is in handen van Kari Skogland en Malcolm Spellman. The Falcon and the Winter Soldier kijk je vanaf 19 maar via jouw Disney+ abonnement.

Nieuw vanaf 26 maart

Filthy Rich

Disney+ België

De directeur van de rijkste tv-zender ter wereld komt om tijdens een vliegtuigcrash. Vlak daarna ontdekken zijn nabestaanden dat de CEO behoorlijk wat buitenechtelijke kinderen heeft. Ook zij claimen hun deel van de erfenis.

Er wordt een afkoopsom geboden, maar daar zijn de kinderen niet gevoelig voor. In plaats van te vertrekken willen ze deel uitmaken van de familie. Met alle gevolgen van dien. Filthy Rich zie je vanaf 26 maar op Disney Plus.

Code Black seizoen 1-3

Disney+ België

Een spannende medische dramaserie die je inzage geeft op de spoedeisende hulp van een Amerikaans ziekenhuis. Door de drukte is het gebrek aan middelen groot. Niet iedereen kan behandeld worden. Code Black treedt daarom in werking.

Je ziet hoe dokters opereren met de snelheid van het licht. Ondertussen moeten zij alles in werking stellen wat mogelijk is. Wordt het een laatste bezoek of kunnen er ook wonderen worden verricht?

The Catch seizoen 1-2

Disney+ België

Vanaf 26 maart kun je via jouw Disney Plus Belgie abonnement kijken naar The Catch. Je ziet hoe ervaren privédetective Alice Vaughan haar beroep uitoefent in Los Angeles. Op een dag raakt ze verzeild in een meer persoonlijke opdracht die ze tot haar missie maakt.

Het kunnen nemen van wraak is daarbij het uitgangspunt. Vastberaden als ze is, ontdekt ze gaandeweg welke geheimen deze missie voor haar blootlegt. The Catch is een meeslepende serie vol met drama en spanning.

The Hand That Rocks the Cradle

Disney+ België

Deze bloedstollende thriller is afkomstig uit 1992. Je volgt het verhaal van een gynaecoloog die zichzelf van het leven beroofd. De zelfmoord vindt plaats als de dokter wordt beschuldigd van seksuele intimidatie en verkrachting van zijn patiënten.

Als zijn zwangere vrouw haar kindje verliest door de stressvolle situatie, is ze vastbesloten om wraak te nemen bij de aanklager Claire. Om dichter bij haar in de buurt te komen doet ze alles wat nodig is.

Raising Arizona

Disney+ België

Raising Arizona is een komedie film uit 1987 met een vleugje misdaad. Herbert I. McDonough en Edwina zijn geen doorsnee koppel. Herbert is een boef en Edwina maakt zich nuttig als agente. Als ze erachter komen dat één van beide onvruchtbaar is, plannen ze een kinderroof.

Arizona is één van de vijfling dochters van een rijke meubelboer. De roof loopt anders dan verwacht. Ook het opvoeden van het kind heeft nogal wat voeten in aarde. Zeker als ex gevangenis maatjes Gale en Evelle op een dag weer opduiken, is de chaos compleet.

The Mighty Ducks: Game Changers

Disney+ België

In deze nieuwe serie uit 2021 zijn de Mighty Ducks geëvolueerd van scrappy underdogs tot een ultracompetitief, krachtig jeugdhockeyteam. Nadat de 12-jarige Evan zonder pardon van de Ducks is afgesneden, gaan hij en zijn moeder Alex op zoek naar een eigen team van buitenbeentjes.

Om zo met hun eigen team willen de meedogenloze, winnende cultuur van competitieve jeugdsporten uitdagen. Evan begint met het coachen van straatkinderen die heel graag willen hockeyen maar niet het talent hebben. Of toch wel?

Inside Pixar

Inside Pixar Disney+ België

Vanaf 26 maart duik je via jouw Disney Plus België abonnement in de wondere wereld van Pixar. Geniet van deze reeks documentaires en beleef de meest ontroerende, mooie én persoonlijke verhalen over de Pixar films én hun hoofdrolspelers.

Ook wordt je meegezogen in de artistieke wereld van Pixar Animation Studios. Houd jouw Disney+ abonnement dus in de aanslag, want Inside Pixar wil je echt niet missen!

Druk op Enter om te beginnen met zoeken of druk op ESC om te sluiten

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.