De show ging eerder deze maand in première op Disney Channel, ABC en FreeForm. In dit muzikale eerbetoon, waarin we Auli’i Cravalho als Ariel, Queen Latifah als Ursula en Shaggy als Sebastiaan zien schitteren, worden kijkers meegesleurd in een magisch onderwateravontuur.

In de musical zijn beelden en muziek uit de originele animatiefilm verwerkt. Ook toont de show, die 1 uur en 24 minuten duurt, prachtige decors en indrukwekkende kostuums gemaakt door drievoudig Emmy Award winnaar Zaldy. De choreografie staat op naam van Nick Florez en RJ Durrell, die ook verantwoordelijk zijn voor de choreografie van The Beautiful Trauma World Tour van zangeres P!nk. Een absolute aanrader dus!

Klik hier en bekijk ‘De Kleine Zeemeermin LIVE!’ direct op Disney Plus. Of bekijk hieronder eerst hoe Auli’i Cravalho (Ariel) het nummer ‘Part of Your World’ ten gehore brengt op de Amerikaanse televisiezender ABC.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


27/11/2019
In dit artikel: