opnames hervat de cast van loki 2021 is weer op de set te vinden

Tot voor kort was Marvel niet heel openhartig over het verloop van de opnames, het stilleggen daarvan en de release van Loki. Ergens hadden we dat ook niet verwacht, gezien Marvel nooit veel informatie naar buiten brengt over haar films en series.

Mbatha-Raw en de geheimhoudingsplicht rondom Marvel’s Loki

Gugu Mbatha-Raw, één van de sleutelfiguren uit de show, zei dat ze heeft getekend voor een absolute geheimhouding voor wat betreft informatie die direct of indirect met Loki heeft te maken. Toch zegt ze blij te zijn weer aan de slag te kunnen op de set.

gugu mbatha-raw
Gugu Mbatha-Raw

De herstart van de opnames voor Loki komt niet als een verrassing. Er wordt namelijk aan steeds meer films en series verder gewerkt nadat de opnames door toedoen van de wereldwijde pandemie volkomen stil kwamen te liggen. Dat betekent echter wel dat de sets volledig veilig en corona-proof zijn ingericht. Veiligheid gaat ook in de filmindustrie boven alles.

“Verplicht thuis zitten vanwege het virus was eigenlijk helemaal niet zo erg” laat Gugu Mbatha-Raw weten in het interview. Ook andere sterren, waaronder Matt Reeves, hebben dat te kennen gegeven. Tijdens de quarantaine was er namelijk tijd voor andere dingen die veelal plaatsvinden achter de schermen.

Teaser Loki 2021

Het finetunen van trailers en het doorlopen van castings zijn daar enkele voorbeelden van. “Ikzelf ben tijdens deze periode bijvoorbeeld heel creatief bezig geweest met onder andere schilderen”. Daardoor ben ik anders tegen het leven aan gaan kijken en ga ik nu weer heel enthousiast aan het werk”.

En hoe zit dat met de release van Loki op Disney Plus België?

Omdat Loki een productie van Marvel is, krijgt Disney Plus de exclusieve rechten. Dat betekent dat abonnementhouders in België de serie direct kunnen streamen zodra deze beschikbaar is.

Fans zijn vol verwachting, mede door het kleine voorproefje dat ze kregen tijdens de laatste Super Bowl. De exacte datum voor de release datum voor 2021 is nog niet bekend. Echter is het wel zo dat acteurs en actrices alweer volop bezig zijn op de set.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


29/09/2020
In dit artikel: