Hallo.

Nog meer kijkplezier met jouw Disney+ België abonnement? De leukste series, award winning films én nieuwe releases vind je hier!

01 - WIE WIJ ZIJN

Het nieuwste én beste Disney Plus aanbod voor België ontdek je hier. Geniet van series, films én originals

Wij zijn een enthousiast team van échte Disney Plus fans. Deze passie willen we graag met je delen. Via deze website blijf je niet alleen op de hoogte van het complete Disney aanbod, maar ook van nieuwtjes, updates én fonkelnieuwe releases.

Zo haal je alles uit jouw Disney+ abonnement. Door deze website te markeren als jouw favoriet, zie je als eerste exclusieve trailers en sneak previews. Van hitseries, maar natuurlijk ook van de beste films uit het Disney Plus aanbod. Van Star en Marvel, tot aan National Geographic. Wij zorgen ervoor dat je niet uitgekeken raakt!

Elke dag zijn we voor jou op zoek. Naar nieuws, maar natuurlijk ook naar nieuwe aanvullingen op het Disney Plus aanbod. Zo geniet je nog meer van jouw Disney+ België abonnement en kun je elke dag genieten van de beste series én films.

02 - WAT WE DOEN
Blijf op de hoogte met nieuws over Disney+ België

Mis niets van het laatste nieuws over jouw favoriete serie of film. Bekijk exclusieve trailers en geniet van sneak previews zoals je niet eerder zag.

Onze toplijsten helpen je bij het kiezen van jouw volgende film of serie

Gebruik onze toplijsten bij het kiezen van jouw volgende serie, film of Original. Handig, want het Disney Plus België aanbod is enorm!

Ontdek het volledige aanbod van Disney+ België

Het volledige aanbod van series en films op Disney Plus vind je bij ons! Natuurlijk compleet met een omschrijving, imdb scores, details en wetenswaardigheden.

Lees betrouwbare serie en filmrecensies uit onze community

Maak jouw keuze door het lezen van de betrouwbare recensies van films en series. Geschreven door filmkenners, maar ook door onze gewaardeerde community.

03 - JOUW FEEDBACK

Vragen of suggesties? Ons team zit voor je klaar!

Natuurlijk beantwoorden we jouw vragen graag. Dat kan over een nieuwe release gaan, maar bijvoorbeeld ook over nieuws gerelateerde onderwerpen. Of heb je suggesties om onze website te verbeteren? Ook die horen we graag. Ons team hecht veel waarde aan jouw tevredenheid. Neem dus gerust contact met ons op.

Wij zijn een officiële maar onafhankelijke fan- en informatie website. Daardoor zijn we niet in staat om problemen met betrekking tot de Disney+ app of jouw account op te lossen. Hiervoor kun je contact opnemen met het officiële Disney+ Helpcentrum. Deze gegevens kun je terugvinden op onze contactpagina.


    Ik begrijp dat dit formulier mijn naam en e-mail verzamelt zodat ik gecontacteerd kan worden. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons privacybeleid.

    Druk op Enter om te beginnen met zoeken of druk op ESC om te sluiten

    By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

    New membership are not allowed.