Paypal aanmaken en bankrekening koppelen voor Disney Plus België

  • 14/09/2020

Betalen voor een film of jouw Disney Plus België abonnement doe je natuurlijk met Paypal. Daarmee kun je veilig, eenvoudig én snel betalingen doen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een gratis Paypal account.

Door het koppelen van jouw bankrekening met Paypal voer je betalingen uit met één klik op de knop. Uiteraard kun je ook een Creditcard gebruiken. Hoe je ook wenst te betalen, een ander groot voordeel is dat je privacy ook word gewaarborgd. Hoe dat werkt? We leggen het je uit. 

Een gratis Paypal account aanmaken voor Disney+ België

Disney Plus wordt op 15 september gelanceerd in België. Natuurlijk wil je dan direct een abonnement kunnen afsluiten. Dat doe je met veilig en eenvoudig met een gratis Paypal account welke gekoppeld is met jouw bankrekening. Zo gaat dat in zijn werk:

Paypal rekening openen in slechts enkele minuten

Stap 1: surf naar www.paypal.com en klik vervolgens op de knop ‘aanmelden’. Deze knop vind je in de rechterbovenhoek. 

Stap 2: op de aanmeldpagina kies je voor de optie die bij je past. In de meeste gevallen zal het gaan om het openen van een privé rekening, maar je kunt ook kiezen voor een zakelijke rekening. Maak je keuze en klik vervolgens op doorgaan. 

Stap 3: voer je mobiele telefoonnummer in. Dit is nodig voor een veiligheidscontrole én het ontvangen van een sms waarmee je jouw nummer kunt bevestigen. Hierna volg je de stappen op het scherm voor het invullen van jouw persoonlijke gegevens. 

Stap 4: zodra je deze stappen hebt uitgevoerd, kun je jouw bankrekening koppelen om betalingen te kunnen verrichten. Bijvoorbeeld om de kosten voor jouw Disney Plus account te voldoen. 

Jouw bankrekening koppelen aan Paypal werkt als volgt:

  • login op jouw Paypal account en klik op Wallet, deze optie vind je bovenin het menu. 
  • klik nu op bankrekening of creditcard koppelen. Kies voor de optie bankrekening koppelen.
  • vervolgens doorloop je de stappen die op het scherm worden aangegeven.
  • je krijgt binnen 1-3 werkdagen 2 bedragen gestort van Paypal. Dit gaat om € 0,01 en € 0,99 eurocent. 
  • zodra je de bedragen hebt ontvangen, open je wederom “wallet” binnen je Paypal account. Vervolgens klik je op de betreffende bankrekening en daarna op bevestigen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het invullen van de door jou ontvangen bedragen. 

Zodra je de bovenstaande stappen hebt doorlopen, kun je betalingen verrichten met jouw Paypal account. Dat doe je eenvoudig door het invullen van jouw e-mailadres én je wachtwoord.

Maak je gebruik van de applicatie op jouw telefoon? Dan kun je ook betalen met je vingerafdruk. Dit wordt ook wel “one-touch” genoemd. 

Druk op Enter om te beginnen met zoeken of druk op ESC om te sluiten

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.