Playstation 5 afstandsbediening is afgestemd op Disney Plus

De knoppen voor deze media diensten bevinden zich aan de onderzijde van de Playstation 5 afstandsbediening. Om het geheel nog meer aanzicht te geven, is elke knop voorzien van een herkenbaar logo.

Welke functies heeft de PS5 afstandsbediening?

Via de afstandsbediening van de Playstation 5 kun je dus direct gebruik maken van de bovengenoemde diensten. Je luistert dus naar jouw favoriete muziek, bekijkt populaire video’s én streamt de beste films via Disney Plus welke ook voor België beschikbaar is.

Hoewel deze functies nog niet officieel zijn bevestigd door Sony, zouden games, films én muzieklijsten mogelijk ook kunnen worden opgestart via een stemcommando. De afstandsbediening is namelijk voorzien van diverse opties voor spraakbesturing.

Wanneer is de Playstation 5 beschikbaar?

De release van de nieuwe Playstation 5 laat gelukkig niet lang meer op zich wachten. Sony Interactive Entertainment heeft aangekondigd 19 november 2020 in Belgie en Nederland de console te zullen uitbrengen. Een pre-order voor de Playstation 5 is per vandaag mogelijk.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


17/09/2020
In dit artikel: