Recensie Frozen II Disney Plus België
4
/5

De actie gaat volop van start als prinses Elsa op mysterieuze wijze hoort dat het door haar zo geliefde Arendelle is gevaar is. Samen met Kristoff, Sven, Anna en Olaf gaat ze de uitdaging aan.

Het woud wordt bedreigd door een mysterieuze nevel waarbij ook de Northuldra’s, de oorspronkelijke bewoners van het bos worden bedreigt. Is dit de oude vloek waar haar vader al over vertelde? Er volgen gevechten tegen de krachten van de natuur waarbij de gevolgen van klimaatverandering als een rode draad door het verhaal blijven lopen.

Frozen II is vanaf de eerste minuut spannend, bevat meer dan voldoende emotie en gevoelige momenten. Zeker als Elsa de hitsingle Into the Unknown ten gehore brengt. In deze follow-up krijgen medespelers Olaf, Sven en Kristoff de aandacht die ze verdienen. Grappige, ontroerende en spannende momenten wisselen zich dan ook in rap tempo af.

Met de lancering van Frozen II lijkt het Disney wederom gelukt een nieuwe kaskraker neer te zetten. De animaties zijn weerzinwekkend goed. De film is visueel gezien een lust voor het oog. Frozen II is daarmee niet zomaar een kinderfilm, maar houdt ook menig volwassene aan de buis gekluisterd.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


01/09/2020
In dit artikel: