The Lion King: wanneer een klassieker tot leven komt
4
/5

Zodra je op play drukt, lijkt het alsof je zelf onderdeel uitmaakt van The Circle of Life. De animaties zijn zo levensecht dat je de neiging krijgt om Mufasa manen uit je gezicht te vegen. Ook het decor is met uiterste precisie tot stand gekomen.

Je hoeft geen geleerde te zijn om te bedenken dat hier de beste technologieën van stal zijn gehaald. Deze real life versie van The Lion King laat je gaandeweg twijfelen tussen animatie of échte opnamen.

Ook de stemmen van de personages zijn perfect gekozen. Zo wordt Simba vertegenwoordigd door Donald Glover, Nala door Beyoncé en Zazu door niemand minder dan acteur Rowan Atkinson.

The Lion King 2019 Mufasa

Mufasa

Ook voor Mufasa heeft Disney voor een passende stem gekozen. De warme stem van James Earl Jones past goed bij het karakter Mufasa en maakt de film nog warmer, meeslepender en geloofwaardiger.

De verhaallijn van De Leeuwenkoning uit 1994 behoeft natuurlijk geen remake. Natuurlijk zie je ook Pumbaa (Seth Rogen) en Timon (Billy Eichner) voorbij komen in hun glansrollen én krijg je Hakuna Matata te horen op een manier die nog heel lang door je hoofd blijft dansen.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


03/09/2020
In dit artikel: