the real right stuff 20 oktober exclusief te streamen via disney plus belgie

The Real Right Stuff bevat exclusief beeld- en geluidsmateriaal dat nooit eerder werd vertoond. The Real Right Stuff is vanaf 20 oktober te bekijken via Disney Plus België.

Een intrigerende documentaire die je raakt tot op het bot

De ruim 120 minuten durende documentaire van Disney en National Geographic neemt ons mee terug naar eind jaren ‘50. De docu staat in het teken van de Mercury 7 en zijn eerste Amerikaanse astronauten. Als kijker wordt je getrakteerd op nooit eerder vertoond beeld- en geluidsmateriaal.

Afkomstig van zelfgemaakte opnames en interviews die nooit zijn uitgezonden. Het is een overcompleet antwoord op de Disney Plus serie The Right Stuff.

NASA’s “Project Mercury” wordt ook wel Space Race genoemd. Tijdens de documentaire kun je zonder voice-over genieten van een inspirerend en vooral aangrijpend verhaal.

Maar dat is niet alles. Abonnees van Disney Plus België kunnen zich ook verheugen op exclusief beeldmateriaal waardoor je wellicht direct een andere mening vormt over Amerika’s eerste astronauten.

2 uur lang ademloos genieten van niet eerder vertoond beeldmateriaal

De documentaire is een aaneenschakeling van bijzondere beelden en geluidsopnamen. Afkomstig van zelfgemaakte video’s, foto’s en interviews die het nieuws nooit hebben gehaald. Zo kun je onder andere genieten van privé opnames van John Glenn en materiaal dat Tom Wolfe verzamelde voor het schrijven van zijn gelijknamige boek.

Handgeschreven briefjes van Scott Carpenters vrouw zijn slechts een voorbeeld. Bekijk de beelden van Virgil Grissom’s Mercury-Redstone 4, die direct na de vlucht zijn gemaakt. Natuurlijk hoor je ook geluidsfragmenten van nieuwsuitzendingen uit de late jaren ‘50.

20 oktober beschikbaar voor Disney+ België abonnees

The Real Right Stuff is een door Tom Jennings (1895 Films), Chris Morcom en David Tillman geproduceerde documentaire. Als uitvoerend producent voor National Geographic mag ook Simon Raikes zich aan dit rijtje toevoegen.

De pakkende soundtrack is gecomponeerd door niemand minder dan Hans Zimmer. The Real Right Stuff kun je vanaf 20 oktober streamen via jouw Disney Plus België abonnement.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


20/10/2020
In dit artikel: