Dat de coronacrisis niet alleen maar negativiteit oplevert bewees Disney zelf. Zo deed het mediabedrijf iets zeer bijzonders en unieks door de mega populaire Frozen 2, die nog steeds in de bioscoop draait, eerder op Disney Plus te releasen dan gepland.

En met eerder bedoelen we ook echt eerder. De film zou namelijk op 10 juli op de dienst verschijnen, maar is daar nu vanaf aanstaande dinsdag (17 maart) al te bewonderen. Dit heeft Disney gedaan omdat er op dit moment erg veel mensen thuis zijn en blijven. Een hele slimme move dus van de House of Mouse.

Maar goed, hierbij de ‘Thuis-Blijf-Top-10’, op willekeurige volgorde. Er zit van alles tussen, nieuwe en oude films. Dus neem ze even door, wellicht dat je een titel nog niet gezien hebt. We kunnen je in ieder geval ‘De Prins En De Bedelknaap’ aanraden, een 25 minuten durende Disney-klassieker uit 1990 met Mickey & Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy.

1. Frozen 2

Op zoek naar de waarheid over het verleden maakt Elsa, samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven, een gevaarlijke en opmerkelijke reis naar het onbekende – naar de betoverde bossen en duistere zeeën voorbij Arendelle.

2. De Prins En De Bedelknaap

In een ver koninkrijk ontmoeten twee jongens elkaar die op elkaar lijken. Ze wisselen van plek: bedelknaap Mickey en de kroonprins. Ze moeten het koninkrijk redden van een kapitein die de troon wil! Dit programma wordt u voorgesteld zoals het oorspronkelijk is gemaakt. Het kan verouderde culturele voorstellingen bevatten.

3. De Reddertjes in Kangoeroeland

Bernard en Bianca, ‘s Werelds dapperste muizen, racen naar Australië om een jongen en een zeldzame steenarend van een moordzuchtige stroper te redden.

4. De Prinses en de Kikker

Walt Disney Animation Studios geeft een moderne draai aan een klassiek verhaal. Het mooie meisje Tiana fantaseert over een eigen restaurant. Wanneer ze een kikkerprins ontmoet die wanhopig weer menselijk wil worden, voert een kus die alles verandert hen op een hilarisch avontuur door de mystieke moerassen van Louisiana.

5. Keizer Kuzco

Keizer Kuzco dacht dat hij alles had: een toegewijd volk, glamoureuze kleding en zijn ‘groove’. Dan wordt hij veranderd in een lama en moet hij samenwerken met een boer om de troon terug te krijgen.

6. Hercules

De geadopteerde Hercules is een lastige tiener. Hij ontdekt dat hij een plek heeft op Olympus – mits hij een echte held kan worden. Samen met Pegasus en Phil wil hij het Hades betaald zetten.

7. Lilo & Stitch

Lilo is een onafhankelijk meisje; Stitch is een ondeugend ruimteschepsel. Wanneer hun werelden met elkaar botsen, is het liefde — en chaos! — op het eerste gezicht.

8. Rapunzel/Tangled (2010)

Wanneer een gezochte bandiet wordt gegijzeld door Rapunzel – een tiener met 20 meter lang gouden haar, die uit de toren wil ontsnappen waarin ze al jaren vastzit – gaan ze op een onwaarschijnlijk avontuur.

9. Coco

In dit bijzondere avontuur van Disney•Pixar droomt een jongetje ervan een groot muzikant te worden. Hij gaat op reis om de geheimen van de verhalen en tradities van zijn voorouders te ontdekken.

10. Monsters en Co.

Als het meisje Boe in hun wereld komt, worden de monsters bang. Sulley en Mike, het beste schrikteam, moeten haar uit het zicht houden en terug naar huis brengen.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


15/08/2020
In dit artikel: