Vlaamse ondertiteling of audio op Disney Plus België?

  • 02/10/2020

Nu Disney Plus sinds kort ook beschikbaar is in België, wil je jouw favoriete film natuurlijk het liefst met Vlaamse ondertiteling of nasynchronisatie bekijken. Goed nieuws, want Disney werkt hard aan de realisatie hiervan. Maar wanneer komt Vlaamse ondertiteling beschikbaar?

Op dit moment bevat Disney Plus ondertiteling en nasynchronisatie in maar liefst 16 talen. En binnenkort worden dat er dus 17! Tenminste, dat heeft Disney Plus officieel bevestigd aan Disneyplusser. Want abonnementhouders in België willen natuurlijk hun favoriete Disney film of serie het liefst in het Vlaams kunnen volgen.

Hetzij door middel van een ondertiteling of een nasynchronisatie in de Vlaamse taal. Voor nu is dat nog niet of deels mogelijk. Je kunt uiteraard wel voor veel titels de Nederlandse ondertiteling of nasynchronisatie instellen. Kiezen voor één van de andere 16 talen is natuurlijk ook mogelijk.

Ondertiteling in het Vlaams laat niet lang meer op zich wachten

Nu we weten dat Disney Plus hard werkt aan het beschikbaar maken van Vlaamse ondertiteling en nasynchronisatie, rest je dus alleen nog eventjes geduld. Wil je hierover meer weten? Via de helpdesk van Disney kun je hierover meer lezen of op de hoogte blijven.

Natuurlijk houden we je hier op Disneyplusser en via onze nieuwsbrief ook op de hoogte van de ontwikkelingen en geven we je een seintje zodra Vlaams wordt toegevoegd aan de lijst met beschikbare ondertiteling. Tot die tijd kun je dus volop blijven genieten van al het moois dat Disney Plus België te bieden heeft.

Druk op Enter om te beginnen met zoeken of druk op ESC om te sluiten

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.