wake up call 2e officiele trailer van disneys clouds

Hoe ongelooflijk het ook klinkt, maar Clouds is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Deze prachtige film vertelt het verhaal van Zach. Een getalenteerde tiener die niets liever zou willen dan een carrière in de muziek. Het leven heeft echter wat anders voor hem in petto als hij wordt gediagnosticeerd met uitgezaaide botkanker.

Vastberaden als hij is wil hij de dromen die hij heeft najagen in de korte tijd die hem nog rest. Dat doet hij met hulp van zijn leraar en zijn beste vriendin Sammy en grote liefde Amy. Ook Zach’s ouders staan hem bij als hij een plots een platencontract in zijn schoot krijgt geworpen. Samen leven ze een onwerkelijke droom waaruit ze, hoe onvermijdelijk ook, binnenkort uit zullen moeten ontwaken.

De film Clouds krijgt een ontroerend en meeslepend karakter door de rollen die worden vertaald door Fin Argus (Zach) en Sabrina Carpenter (Sammy). De rol van Mr. Weaver is weggelegd voor Lil Rel Howery. Zach’s grote liefde Amy wordt gespeeld door Madison Iseman. Neve Campbell en Tom Everett Scott zijn overtuigend in hun rol als vader en moeder van Zach.

Clouds is 16 oktober exclusief te streamen voor Disney Plus België abonnees

Disney’s Clouds is een film welke is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Het scenario voor Clouds werd geschreven door Karak Holden. De regie voor Clouds lag in handen van Justin Baldoni. Onder andere Casey la Scala en Andrew Lazar zijn verantwoordelijk geweest voor de productie van Clouds.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


16/10/2020
In dit artikel: