WandaVision december 2020 exclusief te zien bij Disney Plus

Fans waren in de veronderstelling dat The Falcon and the Winter Soldier als eerst op de release stapel van Marvel zou liggen. Niets is echter waar, want MCU (Marvel Cinematic Universe) trakteert Disney Plus abonnees eerst op de serie WandaVision.

Marvel’s WandaVision belooft spektakel, humor en mysterie. Onlangs is de officiële trailer uitgebracht en zoals verwacht, belooft dit heel veel mysterie, humor en een fantastische verhaallijn.

Elizabeth Olsen en Paul Bettany schitteren in WandaVision

Zeg je Disney Plus, dan zeg je Olsen en Bettany. Deze twee acteurs zijn een vaste waarde en tillen ook deze serie naar een ongekend hoog niveau. Bettany, ook wel bekend als Vision, werd natuurlijk in diverse voorgaande Marvel producties al gedood.

In de nieuwe serie lijkt hij springlevend. Maar zoals je waarschijnlijk al opmerkt bij het bekijken van de trailer, is in WandaVision niets zoals het lijkt. Of toch wel?

WandaVision van Marvel exclusief te zien op Disney Plus België

Het wordt genieten vanaf december 2020. Want dan staat de officiële release van de eerste Marvel serie gepland. In de trailer is te zien dat superhelden Wanda Maximoff en Vision een zo normaal mogelijk leven proberen te leiden.

Het doet bijna burgerlijk aan, tot je wordt meegezogen in het verhaal. En inderdaad, niets is wat het lijkt. Dat komt ook door de geheimhouding van Marvel, iets waar de filmstudio om bekend staat. Er is niet zo gek veel vrijgegeven over de inhoud van de serie.

Ook de trailer, die tijdens de 72e Emmy Awards voor het eerst werd getoond aan het publiek, doet mysterieus aan. Het roept vragen op, maar dat is reden te meer om WandaVision vanaf december 2020 direct te gaan streamen via Disney Plus België.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


24/09/2020
In dit artikel: