de officiele muppets now trailer is nu te zien op disney plus

Je kunt de officiële trailer niet alleen bekijken, maar je leest hier ook leuke feitjes en quotes uit deze geweldige nieuwe Disney Plus serie. De serie Muppets Now is vanaf 6 november 2020 exclusief te zien bij jouw Disney Plus.

Muppets Now kent maar liefst 6 fonkelnieuwe Muppisodes. Als we het hebben over Kermit, Miss Piggy en Fozzy Bear, dan praten we natuurlijk over Muppisodes in plaats van episodes. Via Disney Plus België wordt je binnenkort getrakteerd op maar liefst 6 gloednieuwe afleveringen.

Muppets Now doet oude tijden herleven met gaststerren, maar tikt ook de moderne tijd aan met een kookprogramma. Natuurlijk onder de deskundige en bezielende leiding van the Swedish Cook. 

Daarnaast duiken de Muppets dieper in de wereld van glamour en lifestyle met, hoe kan het ook anders, Miss Piggy. De 6 Muppisodes staan garant voor een flinke dosis humor, chaos én uitmuntende acteerprestaties.

De 6-delige serie Muppets Now stream je vanaf 6 november 2020 via Disney Plus België

In de nieuwe serie zie je bekende Muppets voorbij komen. Voorbeelden daarvan zijn Beaker, Gonzo the Great en Scooter. Ook is er plaats voor nieuwkomers zoals Joe. Een bever die de juridische zaken op geheel eigen wijze op zich neemt.

Kirk Thatcher draagt zorgt voor de regie van deze merkwaardige maar heerlijke nieuwe serie met The Muppets. Bekijk nu alvast de officiële trailer en markeer 6 november 2020 in je agenda voor de release van de eerste Muppets Now Muppisode op Disney Plus België.  


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


06/10/2020
In dit artikel: