Zac Efron steelt show in Disney’s remake van Three Men and a Baby

Three men and a baby vertelt het verhaal van drie vrijgezelle huisgenoten. Destijds gespeeld door Tom Selleck, Steve Guttenberg en Ted Danson. Van een gesetteld leven is nauwelijks sprake.

Hoewel alle drie de mannen op zoek zijn naar de perfecte vrouw, hebben ze in het dagelijks leven moeite met het loslaten van hun studentenbestaan.

Als ze na een feestje de voordeur uit willen lopen wacht hen een verrassing in de vorm van een wiegje. Niet veel later doemt ook de vrouw van hun dromen op, al loopt dit wat anders dan verwacht. 

Het jonge filmpubliek is misschien niet bekend met deze oude filmklassieker van regisseur Leonard Nimoy. Maar, de verhaallijn is leuk genoeg om in een nieuw jasje te steken.

Zac Efron Disney Plus België
Zac Efron

Disney is hier met verve in geslaagd. Het aantrekken van Zac Efron als één van de vrijgezelle mannen is zeker een goede zet geweest.

De remake van Three men and a baby gaat op Disney Plus België in première. De film is herschreven door Will Reich, en zal daardoor dus niet alleen sneller, moderner en komischer worden, maar vast ook aangenamer om naar te kijken!


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


01/09/2020
In dit artikel: