Via het feedbackformulier op de website kan je aangeven welke film of serie jij graag op Disney Plus ziet verschijnen. Je kan in totaal drie titels indienen. Dus denk even goed na wat jouw drie ultieme Disney-titels zijn die volgens jou absoluut op Disney Plus thuis horen. Ben je eruit? Daar gaan we!

Hoe vraag je jouw favoriete film of serie aan?

  • Ga in de Disney Plus app of op de website naar ‘help’. In de app vind je deze optie door rechtsonder op je Disney-avatar te klikken. Op de website vind je het onderaan de pagina.
  • Klik vervolgens op de knop ‘feedback geven’.
  • Er verschijnt nu een pop-up venster. Maak je keuze, vul de gevraagde informatie in en klik op ‘indienen’.

Of de door jou gewenste titels aan Disney Plus worden toegevoegd is natuurlijk nog maar de vraag, maar nooit geschoten is altijd mis. Maar Disney vraagt het tenslotte niet voor niets.

film of serie aanvragen, disney plus

Nieuwe functie

Via hetzelfde formulier kan je ook aangeven welke nieuwe functie jij graag terugziet op Disney Plus. Dus mis jij een belangrijke functie op de service die je bijvoorbeeld vaak en graag op Netflix gebruikt? Laat het dan vooral weten. Disney neemt de feedback zeer serieus.


Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het volledige aanbod. Hier vind je de beste films, series en documentaires. En hier vind je alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.


15/11/2019
In dit artikel: